Handelsbetingelser

Generelle oplysninger: 
www.Event4U.dk
Sejersvej 43, Sejerslev
7900 Nykøbing Mors
Danmark 

CVR: 30135040
e-mail: Anette@Event4U.dk
Telefon: +45 2112 4441


Priser

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms og afgifter. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, omfatter ikke Grønland og Færøerne.
Priserne på produkterne i Event4U.dk og i butikkerne er identiske, derfor vil der ikke være nogen forskel på køb hos Event4U.dk eller i butikken.

Køb

Alt køb på Event4U.dk er først bindende, når kunden har modtaget en ordrerbeskræftigelse. 
Der gøres opmærksom på, at "design-selv-lamper" ved Lamps4U er udført efter kundens egne specifikationer, og derfor vil returnering af denne type varer ikke være muligt.

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard og Maestro. Pengene bliver reserveret på kundens konto ved købet. Vi trækker først pengene, når ordren bliver afsendt.

Levering

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Såfremt varen ikke er på lager, vil vi førstkommende hverdag efter kontakte kunden og oplyse en forventet leveringstid. 
Bestillingsvarer har længere leveringstid. Der vil blive taget kontakt til kunden indenfor 24 timer om leveringstiden på den pågældende bestillingsvare. 
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK). Dertil skal tillægges prisen for fragt. Kunden vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet.

Leveringsomkostninger

Alle ordrer tillægges fragt i henhold til GLS' til enhver tid gældende satser. Disse satser er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst, inden du afslutter din bestilling.

Ved bestilling for 499,00 kr. eller derover, leverer vi fragtfrit. Fragtfri levering gælder dog ikke levering til udlandet, herunder Færøerne og Grønland

Fortrydelsesret/returret

www.Event4U.dk giver, ifølge forbrugeraftalelovens § 17, 14 dages fortrydelsesret på alle varer i webshoppen.
Undtaget herfra er på kundens foranledning fremstillede bestillingsvarer, herunder alle design-selv-lampe, særlige ønsker, varer med graveringer eller påført skrift og alt andet, som er bestilt udover standard.

Såfremt varen fremstår 100 % som ny i original emballage og i ubeskadiget stand kan kunden returnere eller bytte varen indenfor 14 dage efter leveringen. Ved returnering står kunden selv for at dække omkostningerne til forsendelsen.

Returretten berører ikke kundens lovbestemte ret til at fortryde købet. Se nedenfor.

Kunden har ret til at fortryde et køb uden begrundelse indenfor 14 dage.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor kunden har modtaget varen i fysisk besiddelse. Hvis kunden har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra kunden modtagelse af den sidste vare i fysisk besiddelse.
Hvis fristen for fortrydelsesret udløber på en helligdag, weekend, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag vil fristen forlænges til følgende hverdag.

Returnering af varer og returomkostninger

Hvis kunden har fortrudt købet af varer, skal kunden sende eller aflevere varen til os på adressen; Event4U, Sejersvej 43, Sejerslev, 7900 Nykøbing Mors, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at kunden har meddelt os, at kunden ønsker at fortryde købet. Fristen er overholdt, hvis kunden returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Kunden skal selv betale for returnering af varen.

Ved returnering skal varerne være forsvarligt emballeret i original emballage og i samme stand og mængde som ved modtagelse.
Såfremt varerne er beskadiget ved modtagelsen, grundet utilstrækkelig eller uforsvarlig emballering, refunderes eller ombyttes varerne ikke.
Hvis returemballagen er beskadiget, kan Event4U nægte modtagelse. Hvis der er skader i forsendelsen, som ikke er synlige på emballagen, kan Event4U nægte at refundere det returnerede til køber. Køber må herefter selv tage kontakt til transportøren m.h.p. evt. erstatning. Udfaldet af en sådan sag mellem køber og transportør er Event4U uvedkommende, og kan ikke påføre Event4U evt. erstatningsansvar.

Tilbagebetaling af pengene

Når kunden fortryder en hel ordre, refunderer vi det samlede ordrebeløb, herunder også de fragtomkostninger, som kunden har betalt ved købet. Såfremt kunden fortryder dele af ordren, vil vi kun refundere pengene for de returnerede varer.

Hvis kunden har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får kunden dog ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget kundens meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til kunden har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som kunden benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre kunden udtrykkeligt har indvilget i andet. Under alle omstændigheder pålægges kunden ingen former for gebyr som følge af tilbagebetalingen.

Reklamationsret

Skader opstået under levering.
Ordrer pakkes i forsvarlig emballage for at beskytte varerne under forsendelsen.Hvis emballagen er beskadiget skal kunden nægte modtagelse. Så bliver forsendelsen returneret til Event4U og vi tager kontakt til dig.

Hvis der er transportskader i forsendelsen som ikke er synlige, skal du kontakte Event4U inden 24 timer efter modtagelsen, ellers bliver skaden afvist.

24 måneders reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes kunden som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold, uheld eller uautoriseret indgreb eller brug. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Event4U indenfor 2 måneder.

Bemærk: luftbobler i glasset er ikke en fejl, men er helt naturligt fremkommet under opvarmning af glasset, og har ingen betydning for glassets holdbarhed, og kan ikke påberåbes som gyldig grund til reklamation under reklamationsretten.

Bemærk: da en del af vores produkter er håndlavede, er de i princippet alle et stykke unik glaskunst. Derfor kan de variere i farve og form i forhold til det afbildede produkt. Billedet er således kun vejledende, medmindre det på produktet er angivet, at det afbildede produkt er det eksemplar, der kan købes. Afvigelser fra det afbildede kan derfor ikke påberåbes som gyldig grund til reklamation under reklamationsretten, medmindre der er tale om væsentlige afvigelser.

Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning, afslag i prisen eller refundering. Aftales returnering skal varen sendes i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger. I forbindelse med reklamationssager afholder Event4U.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Aftales reparation eller ombytning kan refundering ikke ske.

Bemærk: Returnering af varer sendt til os pr. efterkrav modtages ikke.

Du kan returnere varerne ved at sende til den angivne adresse; Event4U, Sejersvej 43, Sejerslev, 7900 Nykøbing Mors