Yoga og Bars4U
- og mental afspænding

Yoga og mentalt "RO på" ved hjælp af meditation og Access Bars.

 • Yoga4U også til Event4U
 • Access Bars = mental afspænding
 • Meditation - giver "ro på"

Her tilbydes yoga-undervisning, meditation og Access Bars. Du får ”ro på” og lader op til hverdagen. Nogle siger: ”gå til yoga i stedet for massør”. 

Vi har plads til 10 gæster på hvert yogahold oppe i Galleri Art4U, og tilbyder f.eks. morgen-yoga på weekendophold og til øvrige events.

Access Bars er mental afspænding. Og en behandling varer 45 - 55 min.
Access Bars foregår ved, at du ligger på briksen med et tæppe over dig, imens dine 32 energi-punkter på hoved bliver berørt ganske blidt.

Yin-yoga

Smidig krop og "Ro på". Her kan du få undervisning i både Yin-Yoga og Astanga-Yoga. Vi afslutter altid med meditation.

Yin-yoga er en yogaform der, som navnet angiver, nærer os med sin mere feminine tilgang til yoga.

Yin-yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

Yin-yogaen er meget blid og egner sig godt til mennesker med fysiske skader eller som en god kickstart til mental ro og meditation samt fordybelse.

Yoga-Line udtaler:

Yoga er for mig en livstil, og ikke en sport jeg udøver. Den afbalancerer min krop og psyke i en travlt hverdag, hvor jeg har mange bolde i luften. Jeg har undervist i 15 år og elsker det, som mine elever giver mig til egen praksis. Jeg rejser gerne rundt til verdenen for, at udforske yogaens mange muligheder.

Astanga Yoga

er den mest aktive yogaform der findes. Mange har allerede opdaget at den ikke bare er en effektiv måde at komme  form på, som både styrker og smidiggør kroppen, men at den har en fordel, at den bl.a. også er afstressende og giver en fornemmelse af let-hed i kroppen og ro i sindet.

Astanga Yoga har andre vigtige virkninger, såsom styrkelse af immunforsvaret, bedre udholdenhed og forbedret kredsløb. For at få disse gode virkninger skal den samme serie af stillinger udføres hver gang. Det er væsentligt at understrege at kun en afbalanceret oraksis der opbygges gradvist kan give den rigtige virkning. Det er derfor vigtigt at nybegyndere vælger et hold der giver dem en ordentlig introduktion fra starten, under vejledning af en traditionelt uddannet astanga yogalærer.

Access Bars

Mental afspænding med Access Bars:
Er du anspændt, og trænger du til at slappe HELT af pga.

 • Stress
 • Søvnløshed
 • Indre uro
 • Tristhed
 • Modløshed
 • Tanker, der kører i ring
 • Negative tanker
 • Manglende fokus

Så er Access Bars behandling lige noget for dig !

- Hvad sker der egentlig under en Access Bars behandling?

Det er sjældent, du får en alternativ behandler til at sige, at deres behandling er det rene Hokus Pokus, men måske vil jeg gøre en undtagelse, lige når det gælder Access Bars.

Når jeg berører de bestemte punkter, kaldet Bars, på dit hoved under en behandling, har du mulighed for at give slip på gamle, indkodede overbevisninger og mønstre, og dermed får du også mulighed for at starte på en frisk, med en anden og større bevidsthed.

Denne given slip, udrensning eller clearing foregår ved, at mens jeg "kører" dine Bars, siger jeg et såkaldt clearing statement inde i mig selv - en slags trylleformular, som har til formål at "nulstille" dine negative og begrænsende overbevisninger.

Trylleformularen for Access Bars lyder sådan her:

"Right and wrong, good and bad, POC and POD, All 9, short, boys and beyonds"

Det er med fuldt overlæg, at den virker som det rene nonsens - det er for at omgå den logiske hjerne. Men der er en mening bag, og en bestemt energi i ordene, og derfor siger jeg ikke bare "Hokus Pokus". Men jeg vil dog godt indrømme at Access Bars er tæt på at være magisk.

Du må gerne selv bruge trylleformularen også. Hvis der f.eks. er noget, du gerne vil slippe, kan du sige:

-  Alt det, der holder mig fast i mit gamle mønster, vil jeg gerne slippe og slette.

Og så efterfølgende sige clearing statementet: "Right and wrong, good and bad, POC and POD, All 9, shorts, -Boys and beyonds"

Om du synes, at Access Bars er noget værre Hokus Pokus, eller om det er en behandling, du kan bruge til noget, er op til dig.

Det bedste du kan gøre, er at prøve det, og se hvad der sker.

- Og det er jo altid lettere at bedømme noget, du har prøvet selv, ikke? Eller Hvad?

Access Bars handler faktisk meget om at undlade at bedømme, fordømme eller dømme i det hele taget, men om at være åben for universets muligheder, - gerne ved at stille spørgsmål. 


  Gå til oversigten